Ajankohtaista

Nuorisotoimi haastaa just teijät miettimään omia voimavaroja!
Meillä kaikille on välillä niitä päiviä, jolloin olo tuntuu kurjalta. Ja tämäkin on ihan ok! Joskus saattaa tuntua kuitenkin siltä, ettei se olo mee millään ohitte. Semmosina hetkinä on hyvä pysähtyä miettimään asioita, jotka tuo sulle hyvää oloa ja auttaa nostamaan sun mielialaa.
Ohjeet; Nappaa paperia ja kynä. Kirjoita paperille ylös asioita, jotka tuovat sulle hyvää oloa arjessa. Ne voi olla pieniä tai suuria, kuten esimerkiksi lukeminen, pieni kävelyhetki, musiikin kuuntelu tai vaikkapa kaverin tai perheen jäsenen kanssa oleskelu. Mietiskelyä voi auttaa, jos pohdit että mitkä asiat ovat tuottaneet sulle hyvää mieltä viime viikkojen aikana. 

Siikajoen Satelliitin Discord-palvelin on suunnattu siikajokisille 15-29-vuotiaille nuorille. Discordista löydät Siikajoen Satelliitin palvelimen, josta löytyy tietoa palveluista sekä vinkkejä mm. työllistymiseen, opiskeluun ja harrastuksiin. Discordissa voit myös vapaasti jutella muiden nuorten kanssa ja vaihtaa kuulumisia ja ottaa yhteyden Siikajoen etsivään nuorisotyöntekijään. Pääset Satelliitin palvelimelle tästä.

Siikajoen etsivän nuorisotyöntekijän löydät Discordissa nimellä: SatelliitinJenna#4193

Nuortentalo Ruorin verkkonuokkarit Discordissa!
Nuortentalo Ruorin nuokkarin verkkarit löytyy discordista. Toiminta on suunnattu 13-vuotiaista eteenpäin. Verkkonuokkareille voit tulla puhelimella tai tietokoneella. Halutessasi voit jutella vapaasti muiden nuorten kanssa, vaihtaa kuulumisia ja lisäksi luvassa pelailua hyvällä tvistillä! Ruorin palvelimelle pääset suoraan tästä.
Verkkonuokkarit keskiviikkoisin 9.12. ja 16.12. klo:16.00-18.00. Tervetuloa mukkaa :) 
Nuoriso-ohjaaja Ellun löydät discordista nimellä: Siikajoen nuorisotoimi#5758

Mielen hyvinvointi-paja 15-29-vuotiaille nuorille Teamsissä ti 8.12. klo:9-11!
Mielenterveys on mielen hyvinvointia, josta meistä jokaisen on hyvä pitää huolta. Saamme vierailijoita Raahen Psyykkeeltä tiistaina 8.12. kertomaan kuinka voit tukea omaa mielen hyvinvointiasi ja jaksamistasi arjessa ja elämän haasteissa. Paja toteutetaan etämän Team´s sovelluksen kautta ja on suunnattu 15-29-vuotiaille nuorille ja järjestetään yhdessä nuorten työpajan kanssa. Tulehan kuulolle ja ottamaan vinkit talteen! Lisätietoja Etsivä Jennalta p. 040 3156 243 Mielen hyvinvointi-pajaan pääset tästä. 

Joulupaja Teams´sissä 15-29-vuotiaille nuorille ke 9.12. klo:9-13!
15-29-vuotiaille nuorille tarkoitettu joulupaja järjestetäänkin etänä. Mukana myös nuorten työpajan poppoo.  Joulu on jo ovella ja on aika joulupajan. Tehdään yhdessä joulujuttuja esim. pipareita ja askarrellaan jouluisia koristeita. Nuoret voivat hakea oman askartelutarvike pussukan Ruorilta sovittuna aikana ja pidämme askartelupäivän aikana yhteyttä Teams-sovelluksen kautta. Ilmoittautumiset etsivä Jennalle p. 040 3156 243

Nuortentalo Ruorilaisten my dayt instassa viikolla 50!
Viikolla 50 nuortentalo Ruorin insta-tilin ottaa haltuun nuorisopalveluiden väki! Tuu sääkin seuraamaan meidän päiviä. Ruorin instaan pääset suoraan tästä.
Maanantaina nuoriso-ohjaaja Ellun päivä,
Tiistaina etsivä nuorisotyöntekijä Jennan päivä,
Keskiviikkona ohjaaja Leenan päivä,
Torstaina nuorten työvalmentaja Elinan päivä, 
Perjantaina Ellun ja Leenan yhteinen päivä.

Nuortentalo Ruorin jouluaskartelu Instalive pe 11.12!
Kaipaatko idiksiä jouluaskarteluihin? Otappa seurantaan nuortentalo Ruorin Insta ja tuu seuraamaan perjantaina 11.12. klo:15.00 Leenan ja Ellun liveä, jossa tehdään pari simppeliä jouluaskartelua. Ja instaan pääset suoraan tästä.

Nuortentalo Ruorin pikkujoulut Insta livessä ja Discorsissa pe 18.12.
Nuortentalo Ruorin nuokkarin pikku joulut ovat tänä vuonna Instassa sekä Discordissa. Pikku joulut alkaa klo: 12.00 ja päättyvät n.klo.17.00. Luvassa on jouluvisailua, olympialaiset, glögihetki yms. Tervetuloa mukaan :) 

Jouluinen pelitupa Teams´sissä 15-29-vuotiaille nuorille ti 22.12. klo:12-14!
Nautitaan yhdessä kuppi kuumaa glögiä ja vietetään aikaa pelailun merkeissä. Ilmoittautumiset etsivä Jennalle p. 040 3156 243. Jouluista elokuvaa katsellaan yhdessä Team´s sovelluksen kanssa ja mukana on myös nuorten työpajan poppoo. Toiminta on suunnattu 15-29-vuotiaille nuorille!