Avoin työpaikka: Hallintojohtaja

Siikajoen kunta hakee hallintojohtajaa vakituiseen virkasuhteeseen 5.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hallintojohtaja vastaa keskushallinnon päätöksenteon valmistelu- ja täytäntöönpano tehtävistä. Hallintojohtaja toimii virkansa puolesta kunnanvaltuuston, kunnanhallituksen ja vanhus- ja vammaisneuvoston sihteerinä sekä eri toimikunnissa. Tehtäviin kuuluu myös toiminta kunnanjohtajan sijaisena, hallinto-osaston osastopäällikkönä, johtoryhmän jäsenenä ja toimistotiimin esimiehenä. Tehtäviin kuuluu myös kunnan tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laatiminen.

Haemme tehtävään ammattitaitoista asiantuntijaa, jolla on hyvät yhteistyö-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä vahva johtamis- ja kehittämisote.

Hallintojohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta kunnallis- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä ja taloushallinnon johto- ja suunnittelutehtävistä. Arvostamme kokemusta erilaisista kunnallishallinnon kehittämistehtävistä, esimiestyöstä sekä taitoa ja kokemusta vaativista kunnallishallinnon toimielinten valmistelijan ja sihteerin tehtävistä. Lisäksi arvostamme erityisesti kokemusta vaativista kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 3958, 76 €/kk. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveensa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse rekry [at] siikajoki.fi tai osoitteeseen Siikajoen kunta, Virastotie 5A, 92400 RUUKKI. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Hakuaika päättyy 31.8.2020 klo 12.00.
Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Pertti Severinkangas 040 3156 200, pertti.severinkangas [at] siikajoki.fi ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Kauko Lehto 050 0585 506, kauko.lehto [at] siikajoki.fi.

Siikajoen kunta on savuton kunta.