Avoin työpaikka: Työvalmentaja

Siikajoen kunta hakee työvalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.-31.12.2020.
Työsuhde voi jatkua 31.5.2021 saakka, perustuen PSAVIN myöntämään rahoitukseen.

Kyseessä on sivistystoimen nuorten palveluihin kuuluva nuorten työvalmennus, joka toteutetaan osana Raahen kaupungin nuorisotoimen Satelliittiyhteistyötä.

Työvalmentajan tehtäviin kuuluvat nuorten tukeminen arjen hallinnassa ja ohjaaminen harjoitteluun, oppimissopimukseen tai palkkatyöhön sekä työskentely nuorten kanssa ja heidän edistymisensä seuraaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat työvalmennuksen kehittäminen ja arviointi.

Tehtävään valittavalta edellytetään oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua tehdä verkostotyötä. Katsomme eduksi työpajatoiminnan tuntemuksen sekä kokemuksen erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa tehdystä työstä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Lisäksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2184,33. Työaika on yleistyöaika 38:45 H/vk. Koeaika on 3kk. Työ tehdään pääasiassa Siikajoella.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus ansioluetteloineen toimitetaan 22.5.2020 klo 14.00 mennessä osoitteella rekry [at] siikajoki.fi

Lisätiedot; sivistystoimenjohtaja Merja Hillilä s-posti merja.hillila [at] siikajoki.fi tai p. 040 3156 250

Siikajoen kunta on savuton kunta.