Avoin työpaikka: Viriketyöntekijä

Vanhus_Cristian_Newman.jpg

Siikajoen kunta hakee hyvän mielen työntekijää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hyvänmielentyöntekijä työskentelee ikäihmisten kotona. Työnkuvaan kuuluu keskustelua, ulkoilutusta, lukemista, käsitöitä ja ikäihmisten arjen rikastuttamista asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työskentely on itsenäistä ja vaatii oman auton käyttöä. Työntekijä tekee tiivistä yhteistyötä järjestöjen ja kunnan toimijoiden kanssa asiakkuuksien hankkimiseksi.

Edellytämme hakijalta aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten kanssa. Tehtävään ei ole tutkintovaatimusta, mutta eduksi katsotaan kokemus työskentelystä ikäihmisten kanssa ja toimintaan liittyvää harrastuneisuus. Tehtävään perehdytään.

Lisäksi arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Tehtävään valittavalla on 4kk koeaika

Siikajoen kunta on savuton työpaikka

Palkkaus KVTES

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemus sekä CV sähköisesti 16.2.2020 mennessä osoitteeseen tuula.riihijarvi [at] ras.fi tai osoitteella Siikajoen kotihoito Tuula Riihijärvi Heikinkuja 4, 92400 Ruukki. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon palveluesimies Tuula Riihijärvi tuula.riihijarvi [at] ras.fi puh. 040-1358425