Osta oma koulu

20190604_sahankoulu.jpg

Siikajoen kunta tarjoaa myyntiin seuraavat kiinteistöt

Ns. Sahan koulu, joka on sijaitsee Ruukin kylällä Katinhännän alueella osoitteessa Kiiskenkuja 6. Hirsirunkoinen rakennus on rakennettu  1930-luvulla. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee kaksi asuntoa, pesuhuone- ja saunatilat sekä varasto- ja työtiloja. Toisessa kerroksessa on yksi asunto. Rakennuksen kerrosala 325 m2 . Rakennus on sähkölämmitteinen ja rakennuksessa on normaalit vesi- jätevesi ja sähköliittymät.  Tontin koko on n. 3400m2. Kaavassa on kiinteistöllä suojelumerkintä. Tontilla sijaitsee kylmärakenteinen ulkovarasto ja käytöstä poistettu saunarakennus. Kiinteistöllä olevat rakennukset myydään siinä kunnossa kuin ne tällähetkellä ovat.

Vanha hirsirakenteinen koulu poissiirrettäväksi. Rakennus sijaitsee Ruukin  kylällä osoitteessa Häröntie 7.  Hirsirunkoinen rakennus on rakennettu kahdessa osassa (v.1896 ja v.1919). Rakennuksen kerrosala on 403 m2 ja huoneistoala 355 m2. Rakennus on poistettu koulukäytöstä 2000-luvun alussa ja se on ”esipurettu” sisäpuolelta hirsipinnalle.

Rakennuksen purkuluvan ehtona on, että ostajan tulee hakea rakennuslupa ja rakentaa sen samanlaisena toiseen paikkaan. Kiinteistö myydään siinä kunnossa kuin se tällähetkellä on.

Molemmista kohteista on tehty kuntoarviot. Tarkempia tietoja kunnan nettisivuilla osoitteessa www.siikajoki.fi  Tarjoukset tulee jättää suljetussa kirjekuoressa 19.6.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella: Siikajoen kunta, Virastotie 5 A, 92400 RUUKKI.  Kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt ostotarjoukset.  Lisätietoja kohteista antaa kiinteistöpäällikkö Kauppila 040- 3156235 ja tekninen johtaja Aitto-oja 040-3156237.

Siikajoki 3.6.2019  Kunnanhallitus

Myyntikohteiden tiedot:

Sahankoulun perustiedot ja valokuvat
Sahankoulun kuntoarvio

Ruukin vanha puukoulun kuntoarvio ja valokuvat

Ajankohtaista

Siikajoen Kuitu on saanut valtiontukipäätöksen valokuiturakentamiselle Siikajoelle. Traficomin päätöksessä linjataan, että valtiontuki hankkeelle on... Lue lisää

Tekninen lautakunta käsittelee elokuussa kunnan yksityistieavustukset.  Päätöksestä ilmoitetaan hakijoille kirjeitse.  Suuria muutoksia ei ole tiedossa... Lue lisää

Siikajoen kunnanhallitus päätti jatkaa sivistystoimenjohtajan hakua. Aikaisemmin virkaa hakeneiden hakemukset otetaan edelleen huomioon.

Vahvistamme... Lue lisää

Siikajoen lukioon kevään 2019 yhteishaussa hyväksytyt hakijat

 

Ala-aho, Jenny

Anttonen, Tommi

Ervasti, Lilja

... Lue lisää