Runokilpailu

Runokilpailu.JPG

Julistamme kaikille siikajokisille kynäilijöille runokirjoituskilpailun! Runon teksti voi olla aihepiiriltään joko kotiseutuhenkinen, luontoaiheinen tai vaikkapa rakkausruno. Kilpailun voittaja julkaistaan loka-marraskuun aikana ja voittaja saa 300 euron rahapalkinnon.

Kilpailun säännöt:

Toimita tekstilähetyksesi viimeistään 25.10. mennessä osoitteeseen: Siikajoen kulttuuritoimi / Ruukin pääkirjasto, Hannele Jormakka, Opintie 3, 92400 Ruukki. Sulje teksti isoon (A4) kirjekuoreen. Laita niiden mukaan myös pienempi kuori, jonka sisällä on nimesi, syntymäaikasi ja yhteystietosi. Merkitse lähettäjäksi itse keksimäsi nimimerkki. Kilpailutekstejä ei palauteta. Järjestäjä pitää itsellään oikeuden käyttää voittajarunoa kunnan eri sivuilla. Voittajan valitsee nelihenkinen raati.

Kilpailun järjestää Siikajoen kulttuuritoimi

 

Ajankohtaista

Siikajoen kunta hakee hyvän mielen työntekijää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hyvänmielentyöntekijä... Lue lisää

Siikajoen kunnan siivous- ja ruokapalvelut etsii kahta reipasta ja itsenäiseen sekä tiimi-työskentelyyn pystyvää RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi... Lue lisää