Työpaikkailmoitus: Koulupsykologin virka

Siikajoen kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi koulupsykologin virka 1.8.2019.

Siikajoen kunta jatkaa hakuaikaa 21.5.2019 asti.

Siikajoen kunnan opetustoimessa on viisi perusopetuksen koulua, lukio sekä Raahen ammattiopiston yksikkö. Kokonaisoppilasmäärä on noin 1000.

Koulupsykologin tehtävät Siikajoen kunnassa ovat psykologisia arviointeja, yksilöllisiä tukikeskusteluja, opetushenkilöstön konsultointia sekä neuvontaa. Koulupsykologi kirjoittaa tarvittavat lausunnot opetusjärjestelyjä tai jatkotutkimuksia ja hoitoja varten. Koulupsykologilta odotamme oppilaan auttamista oppimisvaikeuksissa, tarkkaavaisuuden ja työskentelyn pulmissa, tunne-elämän kehityksen solmukohdissa, omassa tai perheen kriisissä sekä esimerkiksi vuorovaikutusongelmissa. Toivomme koulupsykologin osallistuvan osaltaan myös Siikajoen kunnan koulujen yhteisöllisen oppilashuollon kehittämiseen.

Viran pätevyysvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto sekä laillistetun psykologin ammatilliset oikeudet.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kouluvuoden aikana viikoittaisen etätyöpäivän. Koulujen loma-ajoille on mahdollista sopia laajemmasta etätyön tekemisestä. 

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset ja todistukset, joilla virkaa haet. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Virkasuhteen alussa on 6kk:n koeaika. Siikajoen kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja: vt. sivistystoimenjohtaja Juha Vaara, p. 0403156433 ja koulukuraattori Jonna Achren, p. 0403156331

Noudatettava sopimus: KVTES, tehtäväkohtainen peruspalkka 3735e/kk+ vuosisidonnaiset lisät. Hakijalla on mahdollisuus esittää myös oma palkkatoive.

Hakeminen: sähköpostitse osoitteeseen saila.juutilainen [at] siikajoki.fi

Hakuaika päättyy 21.5.2019 klo 15.00.

Työ alkaa        01.08.2019

Työaika           kokoaikatyö

Työn kesto      yli 12 kuukautta