Työpaikkailmoitus: Tekninen johtaja

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme nyt TEKNISTÄ JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Siikajoen kuntaan 1.6.2020 alkaen.

Tekninen johtaja johtaa osastonsa palveluiden järjestämistä, strategista ja toiminnallista suunnittelua sekä talouden suunnittelua ja seurantaa. Hän toimii lautakunnassa teknisten asioiden esittelijänä ja vastaa toimialansa asioiden valmistelusta. Tekninen johtaja on kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti myös koko kunnan kehittämiseen.

Toimialajohtajana tekninen johtaja vastaa Siikajoella teknisten palveluiden kokonaisuudesta, johon kuuluvat hallinto, yhdyskuntasuunnittelun toteuttaminen, ympäristön hoito, jätehuolto, kiinteistöt, rakennusvalvonta ja ympäristön suojelu (ostopalveluna) ja ympäristön huolto.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto ja alan työkokemus sekä kokemusta johtamis-, hallinto- ja kehittämistehtävistä. Tehtävän menestyksellistä hoitamista auttaa teknisen toimen hallinnon ja juridiikan osaaminen. Virkaan valittavalle katsotaan eduksi kunnallishallinnon ja -talouden yleinen tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaidot, kehittämisote sekä kyky strategiseen ajatteluun. Aiempi kokemus teknisen toimen johtamistehtävistä ja henkilöstöhallinnon osaamisesta katsotaan myös eduksi.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä mukaan CV. Todistukset, joilla virkaa haet, tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 7.10.2019, klo 14.00

Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Noudatettava sopimus on kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus TS, tehtäväkohtainen palkka 3 960, 64 €/kk, palkkaryhmä III.

Hakemus toimitetaan osoitteeseen kunnanvirasto [at] siikajoki.fi () tai osoitteeseen Siikajoen kunta, Virastotie 5 A, 92400 Ruukki.

Lisätietoja tehtävään antaa kunnanjohtaja Pertti Severinkangas 040-3156 200.

Siikajoen kunta on savuton kunta.

Ajankohtaista

Siikajoen  kunnan  siivous- ja ruokapalvelut  etsii   reipasta ja  itsenäiseen sekä  tiimityöskentelyyn pystyvää SUURTALOUSKOKKIA toistaiseksi  voimassa... Lue lisää

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme nyt TEKNISTÄ JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Siikajoen kuntaan 1.6.2020 alkaen.

... Lue lisää

Siikajoen Kuitu on saanut valtiontukipäätöksen valokuiturakentamiselle Siikajoelle. Traficomin päätöksessä linjataan, että valtiontuki hankkeelle on... Lue lisää