Ajankohtaista

Tällähetkellä nuorisotoimen ryhmät, avoimet nuokkari-illat, muut toiminnot ja tapahtumat on peruttu koronaepidemian vuoksi. 
Nuorisotyöntekijät tavoittaa kuitenkin puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisesta mediasta sekä discordista. Olemme järjestäneet tässä poikkeustilassa erilaista toimintaa, joka on sitten verkossa ja sosiaalisen median puolella. Rohkeasti mukaan vain!

#Ruorihaaste!
Ootko jo huomannut nuortentalo Ruorin Instagram-tilillä #ruorihaasteen? Ruori haaste ilmestyi viikolla 12. Ne on tallennettu kohokohtiin, joten pääset ne sieltä katsomaan.  Ei muutakun otappa nuortentaloruori seurantaan, käy kurkkaamassa haasteet! Jos haluat jakaa tekemiäsi haasteita sosiaalisessa mediassa niin tägäile nuortentalo Ruori ja #ruorihaaste 

Bingo!
Nuortentalo Ruorin Instagramin sekä FB:n kuvista löydät Ruori bingon. Toimii siis, kuten perinteisessäkin bingossa. Tässäkin tarkoituksena on saada rivit (vaaka, pysty, kulmasta kulmaan). Bingon saa suorittamalla bingotaulukossa näkyviä tehtäviä. Jotta meillä bingonvetäjillä on mahdollisuus tarkistaa, onko rivi oikein, niin teidän täytyy ottaa kuva/video, kun olette suorittaneet tehtävän. Aina kun olette saaneet yhden rivin täyteen, niin laittakaa ottamanne kuvat meille yksityisviestinä nuortentaloruori:n instassa. Bingopeli on käynnissä 6.4. saakka. Eniten rivejä siihen mennessä täyttänyt saa meiltä pienen palkinnon.

Kohti kesää Seppo- peli kaikenikäisille Ruukissa!
Nuortentalo Ruorin kohti kesää-seppo peli on tehty kaikenikäisille. Siirretään jo ajatukset kohti kesää. Kun kotona kökkiminen alkaa kyllästyttää, niin lähdeppä vaikka kävelylle ja suorita meidän antamia tehtäviä. Eniten pisteitä saanut palkitaan. Peliin tarvitset älypuhelimen, jolla pääset nettiin. Toimii käytännössä siten, että mene osoitteeseen seppo.io laita pinkoodi D9B1E4 . Tämän jälkeen sinulle avautuu Ruukin kylän kartta. Tehtävää pääset suorittamaan, kun olet tarpeeksi lähellä karttaan merkittyjä pisteitä. Peli on auki maanantaihin 13.4. klo:21.00 asti. Voit suorittaa tehtäviä vaikka yhden kerralla ja jatkaa peliä oman aikataulusi mukaan. Onnea matkaan!

Kohti kesää Seppo-peli kaikenikäisille Siikajoenkylällä!
Nuortentalo Ruorin kohti kesää seppo-peli on tehty kaikenikäisille. Siirretään jo ajatukset kohti kesää. Kun kotona kökkiminen alkaa kyllästyttää, niin lähdeppä vaikka kävelylle ja suorita meidän antamia tehtäviä. Eniten pisteitä saanut palkitaan. Peliin tarvitset älypuhelimen, jolla pääset nettiin. Toimii käytännössä siten, että mene osoitteeseen seppo.io laita pin-koodi: G34A91 . Tämän jälkeen sinulle avautuu Siikajoenkylän kartta. Tehtävää pääset suorittamaan, kun olet tarpeeksi lähellä karttaan merkittyjä pisteitä. Peli on auki maanantaihin 13.4. klo:21.00 asti. Voit suorittaa tehtäviä vaikka yhden kerralla ja jatkaa peliä oman aikataulusi mukaan. Onnea matkaan!

#vitoskutoshaaste!
Raahen ja Siikajoen nuorisotoimet järjestävät somessa vitoskutos-haasteen! Haaste on suunnattu 5-6-luokkalaisille, mutta tottakai kaikki saavat haasteita tehdä. Haasteet ilmestyvät viikoittain Raahen nuorisotoimen sekä nuortentalo Ruorin IG -kanaville. Haasteet ovat sellaisia, että kaikki voivat niitä tehdä kotona, ilman mitään erityisiä varusteita. Haasta mukaan myös kamut. Lisäksi jos haluat, voit jakaa tekemäsi haasteet myöskin somessa #vitoskutoshaaste ,niin mekin pääsemme ihastelemaan niitä.

Verkkarit- Nuortentalo Ruorin verkkonuokkarit discordissa!
Ruorin ollessa kiinni, nuorten nuokkarit järjestetään Discordissa. Linkki nuortentalo Ruorin palvelimeen julkaistaan nuokkaripäivänä, 30min ennen nuokkareiden alkua nuortentalo Ruorin sekä nuoriso-ohjaajan IG biossa sekä nuortentalo Ruorin FB-tapahtumassa. Verkkareilla on paikanpäällä nuorisotoimen työntekijöitä, lisäksi luvassa on juttelua hyvällä tvistillä, tietovisailua ja muuta mukavaa osallistavaa toimintaa!

pe 20.3. klo: 18.00-21.00, ke 25.3. klo: 17.00-20.00, pe 27.3. klo: 18.00-21.00, la 28.3. klo: 15.00-18.00,
ke 1.4. klo: 17.00-20.00, pe 3.4. klo: 18.00-21.00, ke 8.4. klo: 17.00-20.00.

Verkkotärskyt 15-29-vuotiaille nuorille Discordissa!
Nuorten työvalmentaja ja etsivä nuorisotyöntekijät pitävät 15-29-vuotiaille nuorille Discordissa Verkkotärskyjä tiistaisin klo: 15.00-18.00 sekä torstaisin klo: 12.00-14.00.
Linkki discordiin jaetaan sosiaalisen median kanavissa. Tuuppa sääki pitämään hetken tauko etäopinnoista ja jutteleen! Jos kaipailet lisätietoja, niin ota yhteyttä Virpiin tai Jennaan.

Koulunuokkarit discordissa nuorille!
Nuortentalo Ruorin palvelimella Discordissa on nuorille suunnatut koulunuokkarit tiistaisin ja torstaisin klo:11.00-12.00. 
Paikanpäällä on nuoriso-ohjaaja sekä etsivä nuorisotyöntekijä. Linkki koulunuokkareile julkaistaan 30 min aijemmin nuortentalo Ruorin sekä nuoriso-ohjaajan IG:n biossa sekä myöskin nuortentalo Ruorin FB tapahtumassa. Tuuppa sääkin linjoille!

Nuoriso-ohjaaja, etsivä nuorisotyöntekijä sekä nuorten työvalmentaja on paikalla Discord -palvelussa arkisin.
Jos tuntuu, että kaipailet apua läksyihin tai haluat taukoa etäoppinnoista, niin tuuppa jutulle! 

Etsivä nuorisotyöntekijä Jenna Satelliitin Jenna #4193
Nuoriso-ohjaaja Elina Siikajoen nuorisotoimi#5758