Kesän 2023 aukioloajat

Kunnanvirasto on suljettuna juhannuksena 23.-25.6.2023 sekä heinäkuussa 3. - 30.7.2023 välisen ajan.

Kuulutukset ovat heinäkuun ajan nähtävillä kunnan Kuulutukset-sivulla sekä Ruukin pääkirjaston ilmoitustaululla.

Kelan Ruukin asiointipiste pääkirjastolla on suljettu 3.7. - 30.7.2023 välisen ajan.

Ruukin pääkirjasto on heinäkuussa avoinna ma-ti klo 12 -19, ke-to klo 10 - 16, pe klo 10-14. Poikkeuksena 6.7. ja 27.7., jolloin pääkirjasto käytössä vain omatoimisesti. Ruukin pääkirjaston ja Komppalinnan lähikirjaston omatoimikirjastot ovat toiminnassa joka päivä klo 9-21. Muut lähikirjastot ovat suljettuna heinäkuun. 

Liikuntavälinelainaus toimii Ruukin pääkirjastossa myös heinäkuussa. Kirjastosta voit lainata liikuntavälineitä (frisbeegolfkiekkoja, fatbiken, palloja, sup-laudan..) tai hankkia avaimen esimerkiksi tenniskentälle tai Kärkiniemen urheilupuiston välinevarastoon. Lisätietoja liikuntavälinelainauksesta: Liikuntavälinelainaus

Uimarannat ja muut liikuntapaikat. Kesän aikana voit laittaa palautetta kunnan uimarantojen, virkistysalueiden ja liikuntapaikkojen kunnosta sähköpostilla osoitteeseen: tekninen [at] siikajoki.fi (tekninen[at]siikajoki[dot]fi)

Rakennusvalvonta on suljettuna 3.7. - 30.7.2023 välisen ajan. Hakemuksia voi jättää Lupapisteen kautta myös heinäkuussa rakennusvalvonnan loma-aikana. Heinäkuussa jätetyt hakemukset käsitellään mahdollisimman pian kesäsulun jälkeen.

Terveysasemat ovat pääosin suljettuna heinäkuun. Lisätietoa Pohteen kesäajan palveluista

 

 

Vastat laiturilla.