Kangaspuut
Siikajoki-opisto

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kursseille alkaa keskiviikkona 1.9.2021 klo 9.00

Voit ilmoittautua 

  1. Siikajoki-opiston ilmoittautumislinkin kautta. Netti-ilmoittautuminen toimii ympäri vuorokauden viikon kaikkina päivinä.
  2. soittamalla opiston toimistoon p. 040 3156 230

Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli ryhmä on täynnä, etusijalla ryhmiin ovat henkilöt, jotka ovat ilmoittautuneet kurssille ennakkoon ja saaneet varsinaisen paikan tai varasijan. Tällaisissa tapauksissa opettaja ei voi ottaa ryhmään opiskelijoita, jotka tulevat paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. 

Lyhyt- ja intensiivikursseille tulee aina ilmoittautua viimeistään 5 vrk ennen kurssin alkamista. Päätös kurssin aloittamisesta tai perumisesta tehdään ilmoittautuneiden perustella.

Koko lukuvuoden kestävillä ryhmäkursseilla voi ensimmäisellä kerralla käydä tutustumassa maksutta, toinen kerta on sitova laskutuksen suhteen.
Lyhyt- ja intensiivikursseilla tätä mahdollisuutta ei ole.

Opinto-opas jaetaan kotitalouksiin viikolla 32.

Ohjelmaan voit tutustua ennakkoon myös ilmoittautumislinkin kautta.
 


KURSSIEN TOTEUTUMINEN JA TIEDOTUS

Kurssi toteutetaan, mikäli kurssilla on vähintään 7 ilmoittautunutta. Joillakin erityiskursseilla opiskelijoiden minimäärä saattaa vaihdella. Yleensä tästä on maininta kurssien esittelytekstissä. Koko lukuvuoden kestävät ryhmäkurssit aloitetaan, vaikka ennakkoilmoittautuneita ei olisikaan tarpeeksi. Päätös kurssin jatkosta tehdään kahden ensimmäisen viikon aikana. Lyhyt- ja intensiivikurssit toteutetaan vain, mikäli niihin on ennakkoon ilmoittautunut vähimmäismäärä opiskelijoita.

Emme lähetä erillistä vahvistusta kurssin alkamisesta ennen kurssia. Opistosta otetaan yhteyttä ainoastaan, mikäli kurssi peruuntuu, tulee jokin muutos tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Kursseihin liittyvistä muutoksista ilmoitamme pääsääntöisesti tekstiviestillä. Tästä syystä on tärkeää, että ilmoitat puhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.


TOIMINNASTA TIEDOTTAMINEN

Opiston toiminnasta, kursseista, opinto-ohjelmaan tulevista mahdollisista muutoksista ja uusista kursseista ilmoitamme nettisivuillamme, facebookissa sekä kuntatiedotteessa.


TODISTUKSET

Opetukseen osallistuneet saavat pyynnöstä todistuksen. Kurssitodistus kuluvan työvuoden ajalta on ilmainen, aiemmista opinnoista se maksaa 10€ / todistus.


PALAUTE

Voit antaa palautetta opiston toiminnasta sähköpostitse osoitteella kansalaisopisto [at] siikajoki.fi
 

"Siikajoki-opiston opinto-ohjelma 2021-2022"


Ilmoittaudu.jpg


Yhteystiedot

Osoite
Siikajoki-opisto
Virastotie 5 A
92400 Ruukki

Puhelin, toimisto
040 3156 230

Sähköposti                                 
kansalaisopisto [at] siikajoki.fi

Puhelin, rehtori                         
040 3156 250


SIIKAJOKI-OPISTON TYÖ- JA LOMA-AJAT

Syyslukukausi

13.9.-28.11.2021

Kevätlukukausi

10.1. - 8.5.2022

Loma-ajat

Syysloma viikolla 43 (25.-31.10.2021)
Hiihtoloma viikolla 10 (7.-13.3.2022)
Pääsiäisloma 14.-18.4.2022 (Kiirastorstaina 14.4. ei ole opetusta)

Loma-aikoina tai arkipyhinä ei ole opetusta, ellei niistä erikseen ole mainintaa opinto-ohjelmassa tai sovittu opettajan kanssa.