Etsivä nuorisotyö

Hei sinä 15-29-vuotias nuori!

Onko motivaatio hukassa tai koulunkäynti alkanut tökkimään? Onko oma ala tai opiskelupaikka vielä hakusessa? Onko haaveissasi kesätyö, muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle? Tarvitsetko apua työnhaussa, työhakemuksien tai CV:n tekemisessä? Tarvitsetko apua raha-tai tukiasioissa? Kaipaatko luottamuksellista juttu seuraa, jolle voit puhua mieltäsi painavista asioista?

Etsivä nuorisotyö on kaikille 15-29-vuotiaille nuorille tarkoitettu palvelu. Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa nuorta juuri niistä asioista mihin nuori itse kaipaa apua. Palvelu on nuorille maksutonta, luottamuksellista ja aina vapaaehtoista. Halutessaan tukea voi saada myös nimettömäksi. Yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään voi ottaa nuori itse tai nuoren vanhemmat tai kaverit.

Työpisteeni löytyy nuortentalo Ruorilta osoitteesta Ahlströmintie 1F. Minuun voit olla yhteydessä soittamalla tai laittamalla viestiä WhatsAppissa, Facebookissa, Snapchatissä tai tulla jututtamaan Ruorille. Ole rohkeasti yhteydessä! Mietitään yhdessä ratkaisuja elämän haastaviin tilanteisiin ja mieltä painaviin juttuihin. 

Satelliitti- etsivä nuorisotyö toimii Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen alueilla.  Mikäli tiedät nuoren, joka voisi hyötyä
etsivän nuorisotyön palveluista tai koet itse toiminnan olevan sinua varten, ota yhteys etsivään nuorisotyöntekijään.

Voit olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai whatsapissa. Siikajoen etsivän nuorisotyöntekijän tavoitat
myös somessa.


Etsivän nuorisotyöntekijä
Tiina Juusola
p. 040 315 6243
tiina.juusola(a)siikajoki.fi

Käynti osoite
Ahlströmintie 1F,
92400 Ruukki

Etsivän nuorisotyön yhteyshenkilö
040 315 6250

Postiosoite 
Virastotie 5A 
92400 Ruukki