Ihmisiä kesäisessä tapahtumassa
Tietoa yhdistyksille

Siikajoen kunta tiedottaa siikajokisten yhdistysten järjestämistä tilaisuuksista ja tapahtumista tiedotuskanaviensa kautta.

Yhdistykset voivat ilmoittaa kuntatiedotteessa lähettämällä materiaalinsa osoitteeseen kuntatiedote [at] siikajoki.fi. Tätä kautta materiaali menee kuntatiedote Siikasanomiin, kunnan verkkosivuille ja tapahtumat julkaistaan myös kunnan Facebook -sivulla. Tapahtuman voi ilmoittaa myös suoraan kunnan verkkosivuille. Siikajoki.fi -sivun alareunassa on painike ilmoita tapahtuma. Sinne voi kuka tahansa kuntalainen ilmoittaa tapahtumansa. Tapahtuma ei kuitenkaan tule näkyviin suoraan kalenteriin, vaan kunnan työntekijän on käytävä julkaisemassa se. Tämä tapahtuu yleensä noin vuorokauden kuluessa tapahtuman ilmoittamisesta.

Ilmoittaminen on ilmaista.

Matkailijoita kiinnostavia tapahtumia järjestävien kannattaa julkaista tapahtumansa Facebookissa ja pyytää sekä kuntaa että VisitRaahe -sivustoa rinnakkaisjärjestäjiksi tapahtumille. Tämä ei tarkoita järjestämisvastuun siirtymistä edes osittain kunnalle tai VisitRaahelle. Näin tapahtumille saadaan lisänäkyvyyttä.

 

Yhteistyöasiakirja

Siikajoen kunnassa on laadittu yhteistyöasiakirja, joka linjaa kunnan ja kolmannen sektorin yhteistyötä poislukien tekninen toimi ja teknisen lautakunnan jakamat avustukset. Yhteistyöasiakirjassa kuvataan myös Siikajoen kunnan jakamat yhdistysavustukset. 

Järjestöyhdyshenkilö:
Marko Äijälä
Puh. 040 3156 241
marko.aijala [at] siikajoki.fi