Siikajoen yrittäjät ry
Siikajoen Yrittäjät ry

Yhdessä yhtenä – puhuen hyvää takanapäin

Siikajoen Yrittäjät on vuoden 2020 valtakunnallinen paikallisyhdistys sekä vuoden 2019 maakunnallinen paikallisyhdistys. Jokaista tarvitaan, ja kannustavassa ilmapiirissä on hyvä yrittää, yhdessä yhtenä! 

Käytetään paikallisia palveluita
Mitä enemmän käytetään paikallisia palveluita, niin sitä elinvoimaisempana kunta pysyy. Siikajoella toimivilla yrityksillä ja yrittäjillä on vakaa aikomus tuottaa kuntaan jatkossakin palveluita, jotta kunta pysyy elinvoimaisena. Siihen tarvitsemme yhteisöllisyyttä sekä aktiivista palveluiden käyttöä kuntalaisilta. Kaikin puolin kaikille on erityisen tärkeää, että paikallisia palveluita käytetään! Silloin Siikajoella on hyvä yrittää sekä elää.

Meitä on moneksi
Siikajoella on paljon maa- ja metsätalousyrittäjiä, mutta mukaan mahtuu monia muitakin toimijoita. Joukostamme löytyy vankkaa osaamista teollisuuden, rakentamisen, kaupan alan, hyvinvoinnin, alkutuotannon, sekä erilaisten palvelualojen parissa. Ja paljon muuta!

Yhdessä yhtenä – Siikajoen Yrittäjät
Siikajoen Yrittäjien yhdistystoiminta on aktiivista ja yhdistykseen kuuluukin reilusti yli 100 yrittäjää. Olemme aidosti läsnä paikallisten yrittäjien arjessa. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme tapahtumia sekä verkostoitumista mukavassa porukassa, tuuha mukkaan!

Yhteistyöllä onnistutaan
Luottamuksen rakentaminen ja avoin toiminta kunnan kanssa on meille siikajokisille yrittäjille ensiarvoisen tärkeää. Perustukset on valettu ja niiden päälle on hyvä rakentaa yhteistyötä aktiivisella toiminnalla. Hyvä on pitää mielessä, että yrittäjät pärjäävät ilman kuntaa, mutta kunta ei pärjää ilman yrittäjiä. Vaikutamme kunnan ja yrittäjien välisen yhteistyön kehittämisessä. Meidän yrittäjien tehtävänä on viedä viestiä eteenpäin, että ainoastaan toimivat yritykset takaavat kunnan elinvoimaisuuden!

Sijainnilla on väliä
Siikajoki on sijainniltaan erinomainen paikka yrittää, sillä 8-tie, 86-tie, sekä rautatie luovat hyvät kulkuyhteydet ympäri Suomen. Unohtamatta Oulun lentokenttää, joka on alle tunnin ajomatkan päässä Siikajoelta. Lisäksi kahden kaupungin, Oulun ja Raahen, läheisyys tuovat yrittäjyyteen lisäarvoa sekä tarvittavaa pontta.

Siikajoen Yrittäjät ry:n sivut

VIRTA on kaikkien Siikajoella toimivien yrittäjien äänitorvi, jonka tehtävänä on tuoda alueen yrittäjyyttä vankalla otteella esille pääasiassa sosiaalista mediaa hyödyntäen. Löydät sen hakusanalla @virtakytkin. Yrittäjyys on alueen virtakytkin, se kun kytketään pois päältä, niin alue simahtaa.