Avustukset

Siikajoen kunnassa avustuksia myöntävät kunnanhallitus, sivistyslautakunta ja tekninen lautakunta. Avustushauista julkaistaan tiedot kuntatiedote Siikasanomissa sekä muissa kunnan viestintäkanavissa. Tavoitteena on, että avustusten hakeminen on selkeää ja läpinäkyvää ja että avustusten avulla syntyy vaikuttavaa toimintaa kunnan elinvoiman ja kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustukset

Sivistyslautakunta myöntää liikunta-, nuoriso ja kulttuuritoimen toiminta-avustukset toiminnan tukemiseen. Toiminta-avustukset julistetaan haettaviksi huhtikuussa kunnan tiedotuskanavissa. Kohdeavustukset  on tarkoitettu kertaluontoisiin kohteisiin ja sitä haetaan jatkuvalla haulla.

Sivistyslautakunnan jakaman toiminta-avustuksen hakulomake
 

Sivistyslautakunta myöntää myös menestyneen urheilijan apurahoja. Menestyneen urheilijan apurahaa haetaan vapaamuotoisesti ja sitä voi hakea ympäri vuoden.

Menestyneen urheilijan apurahasääntö

Kylien kehittämisraha

Kunnanhallitus jakaa kylien kehittämisrahaa, joka on tarkoitettu yhdistyksille tai yhdistysryppäille yleishyödyllisiin tarkoituksiin ja kaikille avoimiin tapahtumiin. Kylien kehittämäisrahaa haetaan jatkuvalla haulla, mutta avustuksia myönnetään neljä kertaa vuodessa ilman eri tiedottamista.

Kunnanhallituksen jakaman kylien kehittämisrahan hakulomake