Siikajoen valokuiturakentamisen valmistelevat työt käynnissä

siikajoenkuitu.jpg

Siikajoella on käynnistetty rakentamista valmistelevat työt, joilla tähdätään rakentamisvaiheen toimenpiteiden sujuvuuteen. Urakoitsijoiden valinta on parhaillaan käynnissä. Rakentaminen pyritään käynnistämään tämän vuoden puolella, mikäli routaa ei ehdi muodostua. Rakentaminen käynnistyy Siikajoella Ruukista. Rakentamisen käynnistymisen on varmistanut suotuisasti kehittynyt tilauskanta: tällä hetkellä tilauksia on koossa noin 850. Muistattehan, että vain Siikajoen Kuidun kanssa tehty liittymissopimus toimii valokuidun tilauksena. Aiemmin tehtyjen kiinnostuskyselyjen perusteella kuitua ei toimiteta.

Täyskuitu-myyjä Tuomo Kurikka on tavattavissa maanantaisin Siikajoen Komppalinnan kirjastolla klo 13-15 ja tiistaisin Ruukin pääkirjastolla klo 15-17. Voit tulla tekemään tilauksen tai kysymään kysymyksiä, jos jokin valokuidussa askarruttaa. Tuomoa on myös mahdollista pyytää esittelemään valokuitua erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Siikajoen kuidun tiedote: https://siikajoenkuitu.fi/siikajoen-valokuiturakentamisen-valmistelevat-tyot-kaynnissa/

 

 

Ajankohtaista

Siikajoen kunta hakee hallintojohtajaa vakituiseen virkasuhteeseen 5.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virka on toistaiseksi voimassa oleva ja... Lue lisää

Hietamaan uimaranta on taas käytössä. Rajoitukset poistettiin tänään perjantaina 26.6 kello 11. Uimavedessä ei näy enää sinilevää. Paikoitellen on... Lue lisää