Varhaiskasvatuspaikkojen haku 9.4 mennessä

SIIKAJOEN KUNNAN VARHAISKASVATUSPAIKKOJEN HAKEMINEN

lapset.jpg

HAE 9.4.2020 MENNESSÄ

Varhaiskasvatuspaikkaa tulee hakea viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee paikan. Huoltajien työllistyessä tai opiskelun alkaessa yllättäen hoitopaikkaa on haettava kaksi viikkoa ennen kuin tarve alkaa.

SÄHKÖINEN eDAISY-ASIOINTIPALVELU

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan sähköisesti Siikajoen kunnan sivuilla https://www.siikajoki.fi/varhaiskasvatukseen-hakeminen , linkki Varhaiskasvatuksen e-asiointiin (vaatii vahvan tunnistautumisen eli verkkopankkitunnukset).

Asiointipalvelussa ilmoitetaan myös muutoksista, kuten osoitteenmuutos, tuntirajavalinnan muutos sekä toive hoitopaikan vaihdosta ja tehdään hoidon irtisanomisilmoitus.

Mikäli sähköinen asiointi ei onnistu, hakulomakkeen saa osoitteesta Päivähoitotoimisto / Siikajoen kunta, Virastotie 5 A, 92400 Ruukki.

Varhaiskasvatuspaikan myöntämisestä lähetetään tieto antamaanne sähköpostiin ja päätös on luettavissa eDaisy -asiointipalvelussa.

Varhaiskasvatuksesta peritään asiakasmaksulain mukainen kuukausimaksu.

Lisätietoa varhaiskasvatuspaikoista ja hakemisesta:

varhaiskasvatusjohtaja Sari Mällinen, puh. 040 3156 301, sari.mallinen [at] siikajoki.fi

Satumetsän päiväkodin johtaja Anne Heikkilä, puh. 040 3156 377, anne.heikkila [at] siikajoki.fi

Ajankohtaista

Siikajoen kunnan tiedote 02.04. kello 16

Jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Sosiaalisten kontaktien vähentäminen on nyt... Lue lisää

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen toiminta-avustukset 2020

Siikajoen kunnan järjestöavustusten haku siirtyy.

Perinteinen hakuaika on... Lue lisää

Siikajoen kunnan tiedote 01.04. kello 15

Jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Sosiaalisten kontaktien vähentäminen on nyt... Lue lisää

Siikajoen kunta on palkannut Ruskoahon testamenttivaroilla hyvän mielen työntekijän, joka käy asiakkaiden kotona ja tekee asiakkaiden kanssa yhdessä... Lue lisää