Kaapelikelat
Valokuitu -hanke

Siikajoen valokuituhanke käynnistyy: tervetuloa tiedotustilaisuuteen ke 19.6. 
 
Siikajoen Kuitu on käynnistämässä valokuituhankkeen Siikajoella: Siikajoki on jaettu Siikajoen kylän, Ruukin ja Paavolan hankealueisiin.

Valokuituinfotilaisuus järjestetään Siikajoen valtuustosalissa keskiviikkona 19.6.2019 klo 18 alkaen. Tilaisuudessa kerrotaan hankkeen kattamista alueista, aikataulusuunnitelmista sekä valokuidun hyödyistä. Tilaisuudessa puhuvat kunnanjohtaja Pertti Severinkangas sekä Netplaza Oy, joka on valokuituhankkeessa Siikajoen Kuidun keskeinen kumppani.  

Tiedotustilaisuudessa kerrotaan, miten liittymän saa hankittua: sopimuksia voi tehdä myös paikan päällä. Siikajoella on tehty yli 1000 kiinnostuksen ilmaisua halusta hankkia valokuitu – kiinnostuksen ilmaisseiden tulee nyt tehdä liittymäsopimus Siikajoen Kuidun kanssa. Rakentamisen käynnistymiseksi kuuden kymmenestä siikajokisesta taloudesta tulisi tehdä valokuitutilaus, jotta hanke on kannattava ja rakentaminen voidaan käynnistää. Liittymismaksu on 100 € ja liittymähinnat 100/100 Mbps 39,90 €/kk ja 1000/1000 Mbps/kk 49,90 €/kk.   

Hankkeelle haetaan valtiontukea. Traficomin päätöstä valtiontuesta odotetaan kesäkuun aikana. Kesän aikana käynnistyy myös luvitus rakentamistyölle tiealueilla sekä rakentamistyön kilpailutus: näiden ennakoidaan valmistuvan syksyn aikana siten, että rakentamistyö Siikajoella voisi käynnistyä 
loppusyksystä, mikäli liittymätilauksia on saatu riittävästi. Siikajoen Kuidulle avataan omat nettisivut lähiaikoina: FB-sivut on jo avattu ja ne löytyy Facebookista tunnisteella Siikajoen Kuitu. Sivuja kannattaa seurata ajantasaisimman tiedon löytämiseksi hankkeen etenemisestä. 

Infotilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa! 
 
Lisätietoja: 
Netplaza Oy, johdon assistentti Oona Rantala, 050 4751775

https://www.tayskuitu.fi/siikajoki

 

 

täyskuitu3_tunnus (004).png

siikajoki.jpg