Yhteistyöasiakirja ja avustukset

Siikajoen kunnan yhteistyöasiakirja

Siikajoen kunnassa on laadittu yhteistyöasiakirja, joka linjaa kunnan ja kolmannen sektorin yhteistyötä poislukien tekninen toimi ja teknisen lautakunnan jakamat avustukset. Yhteistyöasiakirjassa kuvataan myös Siikajoen kunnan jakamat yhdistysavustukset.

Siikajoen kunnan yhteistyöasiakirja

 


Toiminta-avustukset

Sivistyslautakunta myöntää toiminta-avustukset yhdistyksille toiminnan ylläpitämiseen. Toiminta-avustukset julistetaan haettaviksi huhtikuussa käytössä olevissa kunnan tiedotuskanavissa. Hakuaika päättyy huhtikuun loppuun. Toiminta-avustukset ovat yleensä 100 - 1000 euroa. Toiminta-avustuksia haetaan alla olevalla lomakkeella, joka on saatavilla paperisena kunnanvirastolla, kunnan kirjastoissa ja Gumeruksen koululla.

Sivistyslautakunnan jakaman toiminta-avustuksen hakulomake


Kohdeavustukset

Kohdeavustukset yhdistyksille kertaluontoisiin kohteisiin. Tarkemmat tiedot avustuksista löytyvät yhteistyöasiakirjasta.

Sivistyslautakunnan jakaman kohdeavustuksen hakulomake


Kunnanhallituksen jakama kylien kehittämisraha

Kunnanhallitus jakaa kylien kehittämisrahaa, joka on tarkoitettu yhdistyksille tai yhdistysryppäille isompiin investointeihin tai kunnossapitoon.

Kunnanhallituksen jakaman kylien kehittämisrahan hakulomake


Menestyneen urheilijan apurahat

Sivistyslautakunta myöntää menestyneen urheilijan apurahoja. Menestyneen urheilijan apurahaa haetaan vapaamuotoisesti ympäri vuoden.

Menestyneen urheilijan apurahasääntö