Yleisötapahtumat
Päättyy
Tapahtumapaikka
Ruukin pääkirjasto
Järjestäjä
Siikajoen kulttuuripalvelut ja Siikajoen kulttuuriyhditys Vimma
Yhteyshenkilön nimi
Tuula Kuoppamäki
Yhteyshenkilön puhelin
040-3156302
Kake Karisson: Lyriikkatyöpajat ja keikka
Kake Karisson: Lyriikkatyöpajat & Keikka
1. Työpaja klo 14.00
2. Työpaja klp 15.00

Keikka klo 16.30 alkaen
Ilmoittautumalla ennakkoon sähköpostiin niinamakiharju.music [at] gmail.com varmistat paikkasi työpajaan.
Missä tapahtuu? Ruukin kirjastolla, osoitteessa: Opintie 3, 92400 Ruukki. Tapahtuman tuottaa Siikajoen kirjastot ja kulttuuri ja Siikajoen kulttuuriyhdistys Vimma ry.
Kuka on Kake Karisson?
Kake Karisson on Suomen popeimmaksi rap-artistiksi tituleerattu artisti, jonka kappaleet kannustavat ja rohkaisevat kuulijoita omien unelmien tavoitteluun ja sellaisen elämän luomiseen, joka saa syttymään.
Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Spotifyn 50 viraalista -listalla korkealle sijoittuneet Tästä Tulee Hyvä Päivä ja Saa Mitä Haluat sekä uusin radiosoitossakin ollut Upgreidaa. Lisäksi Soihtu kappaletta on päästy kuulemaan Ylen tv-lähetyksissä, kun se toimi Suomen paralympialaisjoukkueen virallisena kisabiisinä.
Positiivisuutta ja elämäniloa huokuva artisti on tunnettu energisyydestään ja hänen keikat tarjoavatkin katsojalle suuria tunteita laidasta laitaan. Energiset ja hyvää fiilistä tuovat kappaleet tempaavat yleisön mukaan nostattaen tunnelman kattoon!
 
Mikä on lyriikkapaja?
Lyriikkapaja on rap-artisti Kake Karissonin ohjaama työpaja, jossa pääset kokeilemaan oman räpin, laulun tai runon kirjoittamista. Lyriikkapajassa opit riimien tekemistä ja kuinka pystyt keksimään omalle tekstillesi mielenkiintoisen tarinan. Opit myös miten omia ajatuksia ja tunteita voi käsitellä lyriikan avulla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus oppia miten löytää omalle tekstille sopiva biitti, jonka tahdissa voit räpätä tai laulaa tekstiäsi.
Lyriikkapaja sopii kaikenikäisille eikä siihen tarvitse olla aiempaa kokemusta. Olitpa sitten ensikertalainen tai jo kokeneempikin riimittelijä niin löydät lyriikkapajasta varmasti sopivasti haastetta! Jokainen saa valita tekeekö tuotoksiaan yksin, parin kanssa vai ryhmässä kavereiden kanssa. Kenenkään ei tarvitse esitellä omia tuotoksiaan muille jollei niin halua eli täysin turvallisin mielin vain kokeilemaan!
Sinulla on kuitenkin mahdollisuus esittää tuotoksiasi muille, jos niin haluat! Saat myös halutessasi ainutlaatuisen mahdollisuuden nousta Kake Karissonin keikan aikana hänen kanssaan lavalle esittämään oman tuotoksesi mikrofonin kanssa yleisölle!
 

https://www.youtube.com/watch?v=TZ47VmFKpoU

https://www.kakekarisson.fi/lyriikkapaja/

https://linktr.ee/kakekarisson


 

kesäkuu 2024

Ma Ti Ke To Pe La Su
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
Opintie 3, 92400 Ruukki