Yleisötapahtumat
Päättyy
Tapahtumapaikka
Hietamaan vapaa-aikakeskus
Järjestäjä
Siikajoen kunta, FK-rata, Pohjois-Suomen Saunamajurit, Raahen seurakunta, Siikajoen Yrittäjät, SPR, Ruukin Samoojat, Siikajoen 4H -yhdistys, Ruukin kisa, Ruukin kyläyhdistys, Avantouimarit, Frisbeegolfkerho
Yhteyshenkilön nimi
Reijo Lampi, Pohjois-Suomen Saunamajurit
Yhteyshenkilön puhelin
041 437 7202
Löylyn lykkimät

Hauska, koko perheen tapahtuma, tervetuloa mukkaan!

Löylyn lykkimät -tapahtumassa vain mielikuvitus luo rajat. Tiedossa on Hietamaalla lammen ympärihiihtoa retrohengessä. Matka on n. 600 m. Asu on vapaa, mutta pakollinen. Nyt mielikuvitus lentämään hullun hauskaan asuvalintaan. Tyyli on vapaa! 

Ilmoittautuminen retrohiihtoon tapahtuu paikan päällä klo 13 mennessä, startti nytkähtää etiäpäin klo 14. Yleisö siivittää hauskimman retrohiihtäjän voittoon äänestyslipuilla, jotka jaetaan Hietamaalla. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan!

HOX! Jos itseltäsi löytyy vanhat sukset, niin ota ne mukaan. 

Avantouintia ja saunomista

Siirrettäviä saunoja on tarjolla moneen makuun. Avantouinnin saloihin ohjataan sekä opastetaan. Muista ottaa mukaan uimapuku tai -housut, pipo, hanskat, sukat tai jalkineet sekä pyyhe. Vauhtimaassa on mahdollisuus myös erillissaunomiseen. Naisille sekä miehille löytyvät omat pukuhuoneet.

Tuu mukkaan!

Tarjolla on monenlaista ohjelmaa lapsille sekä lapsenmielisille! Tulistelupaikalla voit grillata makkaran jos toisenkin, kunhan sen ensin kipaiset hakemassa Ruukin kyläyhdistyksen makkarakojusta. Voit myös napata samaisesta kojusta jo kypsyneen makkaran makusteltavaksi. 

Frisbeegolf-kerho kutsuu kisaamaan omalle pisteelleen ja Ruukin Samoojat sekä Siikajoen 4H-yhdistys järjestävät ohjelmaa tapahtumassa.

RETROHIIHTÄJÄ = Vanhoilla suksilla edetessään retrohiihtäjä on valmis laittamaan itsensä likoon. Hauskan ulkoasunsa alla hän heittäytyy hulluttelemaan itsensä sekä muiden iloksi. Tyyli on vapaa!

Pysy kuulolla, ohjelman sisältö päivittyy kevään aikana!

huhtikuu 2024

Ma Ti Ke To Pe La Su
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
Hietamaantie 96, 92400 Ruukki