Kaapelikelat

täyskuitu3_tunnus (004).png

siikajoki.jpg

Valokuitu -hanke

Siikajoen Kuidun valokuituhanke on valmistumassa!

Siikajoen Kuidun alueella on tammikuuhun 2021 mennessä yhteys saatu käyttöönottovalmiiksi 550 tilaajalla. Koronan aiheuttamista erikoisolosuhteista huolimatta olemme alkuperäistä aikataulua edellä.

Siikajoen kylän valokuituliittymien käyttöönotot ovat suurimmaksi osaksi tehtynä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Ruukissa teletyöt ja käyttöönotot ovat käynnissä. Paavolassa teletyöt ja käyttöönotot ovat aloitettu.

Tavoitteena on saada teleasennukset valmiiksi maaliskuun 2021 loppuun mennessä pois lukien yksittäisiä tapauksia.  Kaikilla asiakkailla liittymä on kuitenkin käytössä viimeistään heinäkuussa 2021. Valokuituverkon maarakentaminen valmistui vuoden 2020 loppuun mennessä suunnitelmien mukaisesti.

Kiinteistöissä tehtävissä teleasennuksissa ja liittymien käyttöönotoissa otetaan huomioon vallitseva koronatilanne. Teleasentajat käyttävät maskeja ja kumihanskoja sekä puhdistavat asennuskohteen pinnat tarvittaessa. Asentajat ottavat yhteyttä asiakkaaseen pääsääntöisesti puhelimitse sopiakseen käyttöönottoajankohdasta.

Siikajoen Kuidun valokuituliittymän jälkiliittymämaksu on nyt 2400 €. Lue lisää liittymämaksusta Siikajoen Kuidun nettisivuilta ( https://siikajoenkuitu.fi/siikajoen-kuidun-paivitetty-palveluhinnasto/)

Siikajoen kunta on sitoutunut tukemaan hanketta noin 840 000 euron kuntaosuudella. Hankkeen kokonaiskustannus on 6,4 miljoonaa euroa.

Siikajoen Kuidun kotisivut: https://siikajoenkuitu.fi/

Siikajoen Kuidun Facebook-sivut: www.facebook.com/siikajoenkuitu

Tilaa kuitu: https://portaali.netplaza.fi/tayskuitutilaus.php?verkko=siikajoki

Tilaukset alueittain: https://portaali.netplaza.fi/siikajoki-tilaukset.php

Rakentamisalueen kartta: https://siikajoenkuitu.fi/wp-content/uploads/2019/06/siikajoen-kartta.jpg

 

Lisätiedot ja valokuituliittymien tilaukset:

Siikajoen Kuidun asiakaspalvelu info [at] siikajoenkuitu.fi tai puh: 09 68296033