YVA-päätöksen ja kuulutuksen nähtävillä pitäminen: Päätös ympäristövaikutusten arviointimenettelyn soveltamisesta Sorvon Pig Oy:n sikalan laajentamishankkeeseen, Siikajoki

PÄÄTÖS YMPÄRISTÖVAIKUTUSTEN ARVIOINTIMENETTELYN (YVA) SOVELTAMISESTA


Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on 8.7.2020 tehnyt päätöksen (Dnro POPELY/723/2020) ympäristövaikutusten arviointimenettelyn soveltamisesta koskien Sorvon Pig Oy:n sikalan laajentamishanketta Siikajoen kunnassa.

Toiminta sijaitsee Siikajoen kunnassa kiinteistöllä Sorvon Pig Rn:o 748-411-21-73. Nykyisellä toiminnalla on ympäristönsuojelulain mukainen ympäristölupa pitää enintään 1 930 lihasikaa. Suunniteltu sikalan laajennus koskee toiminnan laajennusta 2896 lihasikaan ja 3800 välikasvatusporsaaseen. 

Päätöksen mukaan YVA-menettelyä ei sovelleta hankkeeseen.


PÄÄTÖKSEN NÄHTÄVILLÄOLO


Kuulutus ja päätös ovat yleisön nähtävillä Siikajoen kunnassa 10.7. – 23.7.2020 ja sähköisesti osoitteessa: www.ymparisto.fi > Asiointi, luvat ja ympäristövaikutusten arviointi > Ympäristövaikutusten arviointi > YVApäätökset > Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

 

Kunnanvirasto suljettuna 6.7. – 31.7.2020

Hietamaa_Siikajoki.jpg

Siikajoen kunnanvirasto on suljettuna 6.-31.7.2020

Maaseututalo on suljettuna 6.-31-7-2020 Maaseutuhallinnon asioissa voitte ottaa kuitenkin yhteyttä numeroon 044 4691396 (Seppinen).

Rakennuslupa- ja ympäristöasioissa  palvelee Raahen kaupungin tekninen palvelukeskus, vaihde puh. (08) 439 3111

 

Päivystyksiä järjestetään seuraavasti:

Tekninen toimi: Kiinteistöjen päivystys, puh. 0400 281 440, jäteneuvonta, Oulun Jätehuolto Oy Mari Juntunen 044 703 3977

Sosiaali- ja terveyspalvelut: Katso www.ras.fi

Varhaiskasvatus: Tarvittaessa yhteys Satumetsän päiväkodin johtaja Anne Heikkilä, 040-315 6377

Asuntoasiat: Matti Toppila, puh. 050 4922666

 

Siikajoen kunta toivottaa kaikille hyvää kesää!

Avoin työpaikka: Hallintojohtaja

Siikajoen kunta hakee hallintojohtajaa vakituiseen virkasuhteeseen 5.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virka on toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään mikäli nykyinen viranhaltija irtisanoutuu.

Hallintojohtaja vastaa keskushallinnon päätöksenteon valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä. Hallintojohtaja toimii virkansa puolesta kunnanvaltuuston, kunnanhallituksen ja vanhus- ja vammaisneuvoston sihteerinä sekä eri toimikunnissa. Tehtäviin kuuluu myös toiminta kunnanjohtajan sijaisena, hallinto-osaston osastopäällikkönä, johtoryhmän jäsenenä ja toimistotiimin esimiehenä. Tehtäviin kuuluu myös kunnan tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laatiminen.

Haemme tehtävään ammattitaitoista asiantuntijaa, jolla on hyvät yhteistyö-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä vahva johtamis- ja kehittämisote.

Hallintojohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta kunnallis- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä ja taloushallinnon johto- ja suunnittelutehtävistä. Arvostamme kokemusta erilaisista kunnallishallinnon kehittämistehtävistä, esimiestyöstä sekä taitoa ja kokemusta vaativista kunnallishallinnon toimielinten valmistelijan ja sihteerin tehtävistä. Lisäksi arvostamme erityisesti kokemusta vaativista kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 3958, 76 €/kk. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveensa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse rekry [at] siikajoki.fi tai osoitteeseen Siikajoen kunta, Virastotie 5A, 92400 RUUKKI. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 3.8.2020 klo 12.00.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Pertti Severinkangas 040 3156 200, pertti.severinkangas [at] siikajoki.fi ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Kauko Lehto 050 0585 506, kauko.lehto [at] siikajoki.fi.

Miten toimit, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita

rshky.jpg

Päivitetty 26.6.2020 klo 15.00

Jos sinulla tai läheiselläsi on hengitystieinfektion oireita on tärkeää ensisijaisesti pysytellä kotona ja käyttää kuumelääkettä sekä muuta oireenmukaista hoitoa.

Ohjeita kotihoitoon löydät Terveyskylästä.

Voit tehdä itse oirearvioita näillä sivustoilla:

Koronabotti Terveyskylä.fi-sivustolla (palvelu ei ole käytettävissä Internet Explorer-selaimella)

Koronavirustaudin oirearvio Omaolo.fi-palvelussa

Kysy tarvittaessa lisäneuvoja puhelimitse. Hyvinvointikuntayhtymän infektiopoliklinikan sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen puhelimitse numerossa 040 1358 530 ma-pe klo 8-15.

Jos puhelimessa on ruuhkaa, soita hetken päästä uudelleen. Palvelussa ei ole käytössä takaisinsoittoa.

Älä tule infektiopoliklinikalle suoraan, näin ehkäiset tautien leviämistä.

Jos saat ohjeen tulla infektiopoliklinikalle, löydät sen seuraamalla keltamustia opasteita, sisäänkäynti S2 (sairaalan takana).

Infektiopoliklinikan ollessa suljettu soita kiireellisissä asioissa OYS:n neuvontanumeroon (call center) 08 315 2655 tai Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän päivystykseen 08 849 4511.

Muistutamme, että vain osa meistä sairastuu koronainfektioon ja suurin osa sairastuneista saa vain lieviä oireita. Vain pieni osa saa vakavia oireita. Suurin riski on monisairailla vanhuksilla ja potilailla, joilla on vastustuskykyä merkittävästi alentavia perussairauksia.

Ulkomailta palaavat

Ulkoministeriö suosittaa välttämään edelleen tarpeetonta matkustamista.

Mikäli palaat Suomeen Virosta, Latviasta, Liettuasta, Norjasta, Tanskasta tai Islannista ei omaehtoista karanteenia tarvita. Kaikkia muita maita, myös Ruotsia (ml. Haaparanta), koskeva kahden viikon karanteeniohje on edelleen voimassa.

Vierailut rajoitettu palvelukeskuksiin ja osastoille

Palvelukeskusten asukkaiden ja osaston potilaiden suojaamiseksi vierailuita yksiköihin on rajoitettu.

Tiedote omaisille ja läheisille koskien korona-ajan vierailuita asumispalveluyksiköihin

Valtakunnallinen neuvontapuhelin

Valtakunnallinen neuvontapuhelin palvelee numerossa 029 553 5535 arkisin kello 8–21 ja lauantaisin kello 9–15. Numerosta saa yleistä tietoa koronaviruksesta, mutta ei terveysneuvontaa eikä ohjausta päivystyksellisissä akuuteissa oireissa.

Henkinen ja taloudellinen apu

Hyvinvointikuntayhtymä on avannut
henkisen tuen puhelimen (040 135 8539, ma-pe klo 13-15) ja
perheneuvolan auttavan puhelimen (040 135 8547, ma-pe klo 13-14)
Lue lisää tiedotteesta:
Henkisen tuen puhelin ja perheneuvolan auttava puhelin

Eri toimijoilla on tarjolla ohjeita sekä keskusteluapua puhelimitse ja verkossa, katso lisää esimerkiksi TerveyskyläMieli rySPRMannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) , Raahen seurakuntaPyhäjoen seurakunta.

Jos tulot ja varat eivät riitä välttämättömiin jokapäiväisiin menoihin, Kelalta voi hakea perustoimeentulotukea ja kuntayhtymältä täydentävää ja ehkäisevää toimeentulotukea. Kelan sivuilta löytyy ajankohtaista tietioa koronatilanteen vaikutuksista Kelan tukiin.

Muutokset kuntayhtymän palveluissa

Koronavirusepidemia aiheuttaa muutoksia kuntayhtymän toimintaan. Yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse tai NettiRassin kautta.

Palveluohjauksen puhelinnumerot

Kiireetön hammashoito toimii rajoitetusti elokuun loppuun asti

Henkisen tuen puhelin ja perheneuvolan auttava puhelin avataan 20.4.

Terveydenhuollon käynti- ja tutkimusaikoja ei kannata perua

Ota yhteyttä terveysasemalle puhelimella tai NettiRassin kautta

Tiedote omaisille ja läheisille koskien korona-ajan vierailuita asumispalveluyksiköihin

 

 

Katso myös:

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta COVID-19

Usein kysyttyä koronaviruksesta COVID-19

Tietoa taudista: COVID-19

 

If you suspect you have coronavirus

 

 

Hietamaan uimaranta taas käytössä

Hietamaan uimaranta on taas käytössä. Rajoitukset poistettiin tänään perjantaina 26.6 kello 11. Uimavedessä ei näy enää sinilevää. Paikoitellen on haitatonta kellertävää männynsiitepölyä.

Mikäli sinileväkukinnot jälleen runsastuvat ilmoittakaa siitä ympäristöterveydenhuoltoon. Yhteystiedot ovat uimarannan ilmoitustaululla.

Hietamaa_rantalentiskentta_0.jpg

Tule mukaan kehittämään Perheiden-sivustoa!

 

Perheiden.fi mainos.jpg

Julkaisimme huhtikuussa 2020 Raahen seudun lapsiperheille oman sivuston osoitteessahttps://www.perheidensiikajoki.fi/

Toivomme nyt seutukunnan yhdistyksiä ja eri toimijoita mukaan tuottamaan sivustolle ilmoituksia tapahtumista, kertomaan uutisia ja kirjoittamaan lyhyitä juttuja blogityyppiselle Jutustelua-sivulle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tee toimintaanne näkyväksi seutukunnan lapsiperheille!

Sivusto kokoaa yhteen Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen perheiden palvelut, alueen tapahtumat, tukimuodot, harrastusmahdollisuudet, virkistystoiminnan, kylien aktiviteetit ja paljon muuta. Sivustoa ylläpitää moniammatillinen kehittämisryhmä, joka koostuu kuntien ja kuntayhtymän ammattilaisista. 

Perheiden.fi mainos 2 (002).jpg

 

Yhteistyöterveisin

 Perheiden.fi -sivuston kehittämistiimi

 

 

Avustuksia rakennusten ja yksityisteiden kunnostukseen

Museovirasto, ELY-keskus, Suomen Kotiseutuliitto myöntävät avustuksia:
•    Rakennusten ja kulttuuriympäristökohteiden entistämiseen
•    Rakennusperinnön hoitoon
•    Yksityisteiden perusparannuksiin valtionavustuskelpoisille yksityisteille

Lisätietoa ja hakuohjeet:

https://www.museovirasto.fi/fi/avustukset/rakennukset
https://kotiseutuliitto.fi/seurantalot/seurantalojen-korjausavustus/
https://www.ely-keskus.fi/web/ely/avustukset-rakennusperinnon-hoitoon
http://www.ely-keskus.fi/web/ely/yksityistieavustukset

Pyöräilykampanja 2020

Fatbike_kivella2.jpg

Pyöräilykampanja pyörähti käyntiin kesäkuun alusta, vielä ehdit mukaan. Korttiin voit kerätä myös kävely, sauvakävely ja maastoliikunta suoritukset kesä- ja heinäkuun ajan. Palauta suorituskortti 10.8.2020 mennessä liikuntasihteerille, kirjaston tai viraston postilaatikkoon.

Pyöräilykampanjan suorituskortti (pdf)

Liikunnallista ulkoilukesää kaikille.

Lisätietoa:
Siikajoen liikuntasihteeri
Marko Äijälä
puh. 040 3156 241
marko.aijala [at] siikajoki.fi 

Kirjastot avaavat ovensa 1.6.2020 alkaen

Kirjastojen tilat ja palvelut avautuvat asiakkaille asteittain ja hallitusti. Noudatamme toiminnassa viranomaismääräyksiä. Mahdollisista muutoksista ja ajankohtaisimmat tiedot ilmoitamme kunnan kotisivujen ajankohtaista-palstalla kotisivuilla www.siikajoki.fi/ajankohtaista sekä Ruukin pääkirjaston facebook-sivuilla

 

Pääkirjasto palvelee  kesän ajan normaalisti ma klo 12-20, ti, ke, to klo 12-19 ja pe 10-16.30

 

Lähikirjastot ovat avoinna 1.6.-30.6.2020 ja 3.8.-16.8.2020:

maanantaisin  Komppalinnan lähikirjasto klo 12-19

tiistaisin Revonlahden lähikirjasto klo 12-19

keskiviikkoisin Luohuan lähikirjasto klo 12-16

torstaisin Paavolan lähikirjasto klo 12-19

 

Komppalinnan omatoimikirjasto on suljettu toistaiseksi. 

Lähikirjastot ovat suljettu heinäkuun ajan.

Toivomme, että asiakkaat huomioisivat kirjastossa korona-ajan ohjeistukset eli huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Tulethan kirjastoon terveenä

Tiedote Oulun poliisilaitoksen toiminta-alueen kunnille

Oulun poliisilaitos jatkaa lupapalveluissa asioinnin rajoituksia 31.8.2020 saakka koronaviruksen aiheuttaman tartuntariskin johdosta.

Vuoronumerolla, ilman ajanvarausta asiointi on mahdollista ainoastaan Oulun keskustan poliisiasemalla kiireellisissä lupa-asioissa, ensisijaisesti henkilökortit ja turva-alan luvat. Riskiryhmiin kuuluville on varattu palveluaika keskiviikkoisin 9-11.

Muilla poliisiasemillamme lupapalveluja annetaan vain ajanvarauksella. Asetarkastuksissa on poikkeuksia (kuva).

Kehotamme kaikkia asiakkaitamme välttämään henkilökohtaista asiointia asemilla. Jos käynti poliisin lupapalvelupisteessä on välttämätöntä, pyydämme varaamaan ajan käynnille poliisi.fi -sivuilta. Poliisin neuvontapalvelu opastaa lupapalveluiden ajanvarauksissa arkisin 8 - 16.15 puh. 0295 419 800.

lupa.jpg

Avoin työpaikka: Palvelusihteeri

 

Palvelusihteerin tehtävän hakuaikaa jatketaan 31.8.2020 saakka. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Siikajoen kunnan sivistystoimi hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 
Palvelusihteeriä 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
 
Palvelusihteerin työtehtävä sisältää sivistystoimen ja kansalaisopiston hallinnon 
monipuolisia toimistotehtäviä, taloushallintoa ja viestintää. Lisäksi tehtävään 
kuuluvat vaalisihteerin tehtävät. 

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa 
aiempaa opistotason tutkintoa sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta.  
Arvostamme kokonaisuuksien hallintaa, tarkkuutta, joustavuutta, paineensietokykyä 
ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme hyviä tietoteknisiä 
valmiuksia mm. Office ohjelmiston, Dynastyn, opiskelijahallinto-ohjelmien (mm. 
Hellewi) hyvää hallintaa sekä aiempaa kokemusta taloushallinnon järjestelmistä.  
 
Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä mukaan CV. Todistukset, jolla tehtävää 
haet, tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Ennen toimen vastaanottamista tulee 
hakijan esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 
mukainen ote rikosrekisteristä.  
 
Hakuaika päättyy 31.8.2020 klo 14.00. 
 
Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 
Noudatettava sopimus on KVTES, tehtäväkohtainen peruspalkka 2369,08 euroa/kk. 
 
Hakemus toimitetaan osoitteeseen rekry [at] siikajoki.fi tai osoitteeseen Siikajoen 
kunta, Virastotie 5A, 92400 Ruukki. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sivistystoimenjohtaja Merja Hillilä p. 040 3156 250 tai 
merja.hillila [at] siikajoki.fi 
 
Siikajoen kunta on savuton kunta. 

Ylioppilasjuhla la 29.8.

Lukio_logo.JPG

Kevään 2020 ylioppilaita juhlistetaan koululla ylioppilasjuhlassa lauantaina 29.8., edellyttäen että sen hetkinen tilanne ja määräykset sen sallivat.
Lähtökohtana on, että pystyisimme järjestämään perinteisen yhteisöllisen juhlan, johon läheisetkin voisivat osallistua.

Lukion päättötodistukset ja ylioppilastutkintotodistukset postitetaan koteihin viikolla 22, kun ne ovat saapuneet ylioppilastutkintolautakunnasta. 

Maritta Männistö
Apulaisrehtori
Siikajoen lukio

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen toiminta-avustukset 2020

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen toiminta-avustukset 2020

Siikajoen kunnan järjestöavustusten haku siirtyy.

Perinteinen hakuaika on ollut huhtikuu, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi järjestöt eivät voi pitää vuosikokouksiaan. Uudesta hakuajasta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Tiedustelut

Liikuntasihteeri

Marko Äijälä

puh 0403156241

marko.aijala [at] siikajoki.fi  

Lasten ja nuorten kerholista

20190528_101201.jpg

KYLÄKOHTAINEN LASTEN JA NUORTEN KERHOLISTA

Päivitetään tarpeen mukaan. Tiedustelut + info: marko.aijala [at] siikajoki.fi

Siikajoenkylä 

Maanantai

Ässänkässä 6-14 v. Heikihovi (KSO)

Liikuntakerhot 0-2 lk klo 14.30-15.15 (liikuntatoimi/koulu)

Tiistai

Liikuntakerhot 0-6 lk Tytöt. Klo 14.45-16.15. Komppalinna (liikuntatoimi/koulu)

Kokkikerho 4-6lk klo:16.30-18, Gumeruksen koulu

Askartelukerho, klo 17.30-19. 1 – 4 lk. (Gumeruksen koulu)

Keskiviikko

Monitoimikerho 1-4lk klo:17-18, Heikinhovi  (4H)

Käsityökerho klo 14-16 4 -6 lk (Gumeruksen koulu)

Alakoululaisten jumppa 16.30-17.20  Komppalinnassa

Perhejumppa, joka suunnattu alle kouluikäisille vanhempien kanssa. Ko 17.30-18.30.  Hinta 1e/perhe/kerta,Sisun jäsenille ilmainen

Torstai

Liikuntakerho 0-6 lk, pojat klo 15.15-16.45. Komppalinna (Liikuntatoimi/koulu)

Monitoimikerho 0-3lk klo:16-17, Heikinhovi

Monitoimikerho 4-6lk klo:17-18, Heikinhovi

Lapsikuoro, 1- 7 lk, Komppalinnan aula. (seurakunta)

Perjantai

Salibandy, yläkouluikäiset-> klo 17-19. Komppalinna SiSu

 

Revonlahti

Tiistai

Monitoimikerho klo:17.30-19, 0-6lk Repolan päiväkoti

Keskiviikko

Monitoimikerho, klo 17-18.30 Revonlahden koululla 0.-6.lk (Srk)

Liikuntakerho (alakouluikäiset) Klo 17.30-18.30, Revonlahden koulu. (Ruukin Kisa)

Torstai

Sählykerho, klo:17.30-18.30 ,4-6lk Revonlahden koulun liikuntasali

Lauantai

Liikuntatoimen sekasähly (teini->) koululla klo 20-21.30

 

Ruukki

Maanantai

Liikuntakerho klo 15-16.30, Liikuntahalli. Yläaste/Lukio. (koulu)

Tiistai

Liikuntakerho klo:15-16, 4-6lk Ruukin koulukeskus (4H)

Monitoimikerho klo:15-16.30, 0-5lk Nuortentalo Ruori (4H)

Monitoimikerho klo 15-16.30 Ruukin seurakuntatalon yläkerrassa 4.-6.lk (Srk)

Keskiviikko

Voimistelukerho klo 16-17 0-3lk, Ruukin koulukeskus  (4H)

Luovan kirjoittamisen kerho. Aika vaihtelee lukujärjestyksen mukaan.Marraskuun loppuun asti kerho kokoontuu keskiviikkoisin kello 14.45 - 15.45 luokassa C112. (koulu)

Jokatoinen keskiviikko klo17:30-19, Ruukin paloasemalla, palokuntanuoret.

Ässänkässä, 6-9 v klo 15.30-17 JA 10-15 klo 17.15-19.30. Ruukin koulu (KSO)

Nuorten nuokkarit (13 ->) klo 17-20. Nuortentalo Ruori

Torstai

Heppakerho klo:16.30-18, 0-6lk, Ruukin hevoskeskus (4H)

Liikuntakerho klo:15-16, 0-3lk, Ruukin koulun liikuntahalli (4H)

Kokkikerho klo:15-16.30, 4-6lk, Nuortentalo Ruori (4H)

Yleinen sulkapallo (teinit->) klo 18-20, Ruukin Liikuntahalli. (Ruukin Kisa)

Perjantai

Tyttöjen kaakaokerho 1.-4.lk klo 15-16 Ruukin seurakuntatalon yläkerrassa (Srk)

Tulkaa mukaan! Kaverikerho, perjantaisin klo 13.00- 14.30 pidetään Ruukin koululla lk. 133. Tarkoitettu 1.-4 luokkalaisille (15 paikkaa, mahtuu vielä 2)

Tulkaa Mukaan! Taidepolku, perjantaisin klo 14.45-16.45 pidetään Ruukin koululla lk. 133. Tarkoitettu 5.-yläkoululaisille ja lukiolaisille ( 15 paikkaa, mahtuu vielä 1)

Varkkanuoret (4-6lk) klo 16-18, Nuortentalo Ruori

Nuorten nuokkarit (13 v->) klo 18-20, Nuortentalo Ruori

Sunnuntai

Liikuntatoimen yleinen sulkapallo klo 11-12.30, Liikuntahalli (kaikenikäiset)

Salibandykerho klo 17.30-19, Liikuntahalli. (Yläkouluikäiset)(Ruukin Kisa)

 

Paavola

Maanantai

Kuviskerho klo 13.00-14.00, 0-3lk, Paavolan koulu

Liikuntakerho klo 16-17.30, 3-5lk, Paavolan koulu (4H)

Keskiviikko

Kokkikerho, klo 15.30-17, 1-4lk, Paavolan Nuorisoseura, (4H)

Torstai

Taidekerho Näpsäkkä klo 14.45-16.15 Paavolan Nuorisoseura

 

Luohua

Tiistai

Liikuntakerho, klo 17-18.30, 0-6lk, Luohuan koulun liikuntasali, (4H)

Keskiviikko

Sählykerho alakoululaisille ke klo 17-18, Luohuan koulu, (ohj.Hanna Määttä)

Torstai

Liikuntakerho, klo 12-12.40, 1-3 lk. Koulun Sali (liikuntatoimi/koulu)

Monitoimikerho, klo:16-17.30 0-3lk, Luohuan Veikkola (4H)