Työmatkayhteydet

Työmatkustukseen sopivia linja-autovuoroja ajetaan Paavolasta Ruukin ja Revonlahden kautta Raaheen, Raahesta Revonlahden kautta Ouluun sekä Oulusta Paavolan kautta Oulaisiin arkipäivisin ympäri vuoden. Kouluvuoden lisäksi vuoroja kulkee myös koulujen loma-aikoina. Vuorot on suunniteltu siten, että Paavolasta, Ruukista ja Revonlahdelta käsin voi kulkea töissä Raahessa, Revonlahdelta käsin Oulussa ja Paavolasta käsin Oulaisissa.

Työmatkustukseen sopivien vuorojen aikataulut löytyvät erillisestä liitteestä. Varmista aina ajantasaiset aikataulut ennen matkaa aikatauluhausta tai reittioppaasta. 

Työmatkayhteyksiin on tulossa muutoksia 3.6.2024 alkaen. Lue tiedote (ELY): 

https://www.sttinfo.fi/tiedote/70132474/uusia-linja-autovuoroja-reiteille-oulu-raahe-ja-kalajoki-raahe-kesakuussa-2024?publisherId=69817884

Yhteydet Raaheen

Menovuoro Paavolasta Ruukin ja Revonlahden kautta saapuu Raaheen ympäri vuoden klo 7.30. Paluuvuoro Revonlahden ja Ruukin kautta Paavolaan lähtee Raahesta ympäri vuoden klo 16.15. Vuorot ajetaan arkipäivisin.

Linja-autojen saapumis- ja lähtöpaikka Raahessa on linja-autoasema. Vuorot ajetaan Kokkolantietä pitkin, joten vuoroilla voi kulkea myös Raahen keskustan eteläpuolelle Koivuluotoon, Kummattiin tai Mettalanmäelle.

Yhteydet Ouluun

Työmatkoja Ouluun voi tehdä Oulun ja Raahen välisillä linja-autovuoroilla. Menovuoro Raahesta Revonlahden kautta saapuu Ouluun arkipäivisin ympäri vuoden klo 7.55. Paluuvuoro Revonlahden kautta Raaheen lähtee Oulusta arkipäivisin kouluvuoden aikana klo 17.30.

Oulun ja Raahen välistä liikennettä täydentävät Oulun ja Kokkolan väliset kaukoliikenteen vuorot. Menovuoro Kokkolasta Revonlahden kautta saapuu Ouluun koulupäivisin klo 8.50. Paluuvuoro Revonlahden kautta Kokkolaan lähtee arkipäivisin kouluvuoden aikana klo 16.25 ja koulujen kesäloman aikana klo 16.30.

Linja-autojen saapumis- ja lähtöpaikka Oulussa on linja-autoasema.

Yhteydet Oulaisiin

Menovuoro Oulusta Paavolan kautta saapuu Oulaisten linja-autoasemalle kouluvuoden aikana klo 7.55 ja koulujen kesäloman aikana klo 7.50. Oulaisiin saavuttaessa vuoro ajetaan Oulaskankaan kautta Kuntotietä ja Reservikomppaniankatua pitkin. Paluuvuoro Paavolan kautta Ouluun lähtee ympäri vuoden Oulaskankaalta Ammattikorkeakoulun pysäkiltä klo 16.05 ja Oulaisten linja-autoasemalta klo 16.10. Vuorot ajetaan arkipäivisin. Paavolassa linja-auto pysähtyy Paavola L ja I -pysäkillä, joka sijaitsee alikulkukäytävän kohdalla 86-tien varressa.

Kausi- ja sarjaliput 

Työmatkustajille ja muille säännöllisesti matkustaville on tarjolla erilaisia lipputuotteita, jolla matkustaminen on kertalippua halvempaa. Raahen suunnan liikenteessä voi matkustaa kausi- tai sarjalipulla ja Oulaisten suunnan liikenteessä sarjalipulla. Oulun suunnan liikenteessä lipputuotteet vaihtelevat liikenteenharjoittajan mukaan. 

Kausilippu on saatavilla erikseen Siikajoen kunnan sisäisille tai Siikajoen kunnan ja Raahen välisille matkoille. Kausilipulla voi matkustaa 30 vuorokauden aikana rajattomasti kaikissa Kamusen Liikenne Oy:n liikennöimissä Paavolan, Ruukin, Revonlahden ja Raahen välisissä linja-autovuoroissa.

Sarjalipun hinta perustuu matkan pituuteen, ja sillä voi tehdä 44 ennalta määritellyn pituista matkaa. Sarjalippu kelpaa kaikissa Kamusen Liikenne Oy:n Paavolan, Ruukin, Revonlahden ja Raahen välisissä linja-autovuoroissa, Oulaisten Liikenne Oy:n Oulun ja Raahen välisissä linja-autovuoroissa sekä Saaga Travel Oy:n Oulun ja Oulaisten välisissä linja-autovuoroissa. Sarjalippu sopii harvemmin matkustavalle, sillä se on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Oulun suunnan liikenteessä voi matkustaa myös Matkahuollon 30 matkaa/30 päivää -lipulla. Lippu on sarjalippu, jolla voi tehdä 30 matkaa ennalta määritellyllä yhteysvälillä. Lippu on voimassa 30 päivää ostopäivästä. Lippu kelpaa Oulun ja Raahen välillä Oulaisten Liikenne Oy:n vuoroissa sekä Pohjolan Matkan markkinaehtoisissa kaukoliikenteen vuoroissa.

Kausi- ja sarjalippuja sekä 30 matkaa/30 päivää -lippuja on saatavilla Matkahuollon Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta.

Kertaliput ja aikataulut

Kertalippuja linja-autovuoroihin myydään verkossa ja linja-autoissa. Verkosta kertalippuja on saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta sekä Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta. Linja-autoissa kertalippuja myydään käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Vuorojen aikataulut ovat saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta, reittioppaasta ja Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sekä Google Mapsista. Aikatauluja on saatavilla myös linja-autoissa.

 

Linkit

Matkahuollon linja-autoaikataulut
www.matkahuolto.fi

Matkahuollon reittiopas
https://reittiopas.matkahuolto.fi/

Matkahuollon Reitit ja liput -mobiilisovellus
https://www.matkahuolto.fi/matkustajat/reitit-ja-liput-mobiilisovellus

Google Maps
https://maps.google.fi

VR:n verkkosivut
www.vr.fi

Oulaisten Liikenne Oy:n ja Kamusen Liikenne Oy:n verkkosivut
https://www.oulaistenliikenne.fi/aikataulut/

Saaga Travel Oy:n verkkosivut
www.saagatravel.fi

Lentokenttäkuljetukset, Raahen taksiasema
http://www.raahentaksi.fi/lentokenttakuljetukset/

 

Liitteet

 

Siikajoki työmatkayhteydet Oulu-Oulainen

Siikajoki työmatkayhteydet Paavola-Raahe

Siikajoki työmatkayhteydet Raahe-Oulu